V*tutusmaksimus

Hienosti menee vointi alamäkeä.
kaksi viikkoa on väsymys painanut, viikon on pinna lyhentynyt aivan tolkuttomasti (agressiivisuus alkaa nostaan päätään) ja nyt parhaimpana yöunet on hävinnyt vaikka kuinka väsyttää ja mikään ei enään kiinnosta. Itku on herkässä ja tekee mieli olla yksin.

Voi venäjä mikä dejavu 2 vuoden takaa.

Nostin jo melkein 2 viikkoa sitten annosta 25mikroa mutta nyt tapahtuu elimistössä jotain käsittämätöntä ja arvojen täytyy olla lujaa laskusuunnassa tai muuten en ymmärrä mistä helvetistä enään on kyse.
Itkettää pelkästään kirjoittaa tätä, itkettää kiukutella muille, itkettää kun mies sanoo että mene nyt helvetin äkkiä sinne verikokeisiin. Aamuisin ei meinaa päästä sängystä ylös.

Vauvan kasvu oli rakenneultrassa 4 päivää jäljessä. ei välttämättä tarkoita mitään mutta tämä sama on tapahtunut jokaisen lapsen kohdalla raskausaikana ennenkö sain lääkityksen. Soittaa lisää kelloja.

Tässä siis pohjimmainen syy miksi en ole edes blogia kirjoitellut, ajatukset on ollut jossain ihan muualla jo monta viikkoa mutta viimeisen 2 viikon aikana kärjistynyt tosi pahasti.

Jää tämäkin lyhyeen mutta tiedätte ainakin että hengissä ollaan ja miksi on hiljaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.