öö..mitä olinkaan sanomassa?

Pätkii…

Tänään on ollut taas niitä päiviä että muisti pätkii oikein urakalla. Luen jonkin tekstin, olen sanomassa siitä miehelle jotain ja ennenkö saan suuni auki unohdan koko asian.

Vielä vuosi takaperin olin todella hyvä muistinen, tarkka siitä että kaikki asiat hoidettiin mielummin ennemmin kuin myöhemmin ja valitin muille jos tavarat oli hukassa,unohtui tehdä jokin asia tai sovitut tapaamiset unohtuivat.

Kuitenkin kevään myötä kun muutkin oireet lisääntyivät, alkoi muistikin heiketä.

Päivittäin koen ahaa-elämyksiä siitä että nyt pitäisi muistaa jotain…mutta en muista edes mihin se liittyi. Ennen kalenteri oli aina se viimeinen oljenkorsi jos jotain unohtui mutta nykyään jää joka kolmas asia merkitsemättä ylös.

Muistihäiriö on varsin yleinen oire ja kaikki ihmiset unohtelevat asioita. Monet tekijät vaikuttavat uuden oppimisen kykyyn ja muistin toimintaan. Esimerkiksi stressi, uupumus, masennus, runsas alkoholin käyttö ja eräät sairaudet voivat heikentää muistin toimintaa.

Voi vain toivoa että lääkkeet alkavat tehoamaan ennemmin kuin myöhemmin, ennen kuin unohdan jonkun lapsistani esim. kauppaan. Näinkin on meinannut käydä.

One thought on “öö..mitä olinkaan sanomassa?

  1. Todella tuttua! Heh 🙂 Jotenkin hävetti kun olin aikoja sitten suunnilleen ainoa ihminen, jonka tiesin, jolla oli kännykän muistutukset käytössä! Ja ovat vielä edelleen… (lääkitys vasta alussa!) Samoin aikoinaan aloin unohtaa että olin sopinut tapaavani jonkun kaverin 🙁 Ei tehnyt hyvää kaverisuhteille 🙁

    “Öö, mitäs mun nyt pitikään” kesken puuhailun 100 x päivässä on myös aivan tuttua. Ihme on, että mulla on opiskeltuna ammatti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.