Miten tänään voidaan?

Annosnostosta on nyt kulunut viikko.

Kolmessa päivässä mieli virkistyi huomattavasti, mutta väsymys ei ole täysin vielä väistynyt.
Aivosumukaan ei täysin ole helpottanut, tämän huomasin perjantai iltana kun muistin että Apua, unohdin käydä hakemassa uuden reseptin terveyskeskuksesta ja lääkkeet ei riitä kuin huomiselle..
Painelin siis tänä aamuna ennen yhdeksää tk:n tiskille hakemaan reseptiä ja äkkiä apteekkiin.

Aamuisin herään hyvällä mielellä,virkeänä ja halukkaana siivoamaan,kouluttamaan koiraa ja hoitamaan lapset. Mutta kun kello lyö 11 alkaa väsymys hiipiä silmien taakse ja mieli sumentuu. Tätä olotilaa pahentaa entisestään se että tekee virheen nimeltä syöminen. Ongelma on vain siinä että yleensä se nälkä iskee juuri 12 aikaan ja sitten onkin jo pakko mennä nukkumaan tai kulkea seuraavat 3 tuntia zombina. Jälkimmäinen on yleensä se pakollinen vaihtoehto, tänään onneksi sain nukkua 2,5h (enkä meinannut jaksaa herätä)…

Aamupäivisin olen myös rauhallisempi, en hermostu juuri mistään, mikään ei ärsytä…Mutta väsymyksen myötä nekin palaavat ja välillä iltapäivisin olenkin kuin raivohärkä.

Lääkkeen lisäyksen jälkeen olen huomannut yhden omituisen asian, tai itseasiassa tämän on huomannut kaikki muutkin. Nimittäin hikoilu. Välillä on niin kamalan kuuma että on pakko avata kaikki ovet ja ikkunat,siltikin hikoiluttaa vaikka kaikki muut sanovat että tänne jäätyy. Omituisinta on tosiaan se että en tunne sitä kylmää.
tämä oire oli pahimmillaan viime viikon alkupuolen, nyt jo onneksi helpottamaan päin.

Odotan edelleen että lääkkeen täysi teho iskee, ehkä sitten olen taas hyväntuulinen,super-energinen, itseni 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.