Minä,elävänä?

Jos olet sukua minulle tai tunnet sukulaiseni: Älä puhu tästä artikkelista kenellekkään!

 

Sain tänään uudet labrat.

TSH oli 0,35 ja T4V 18,5.

Ihan kohtalaiset arvot siis. Kuitenkin se pieni terä pitäisi saada pois. Uskon että tähän auttaa 25 mikron nosto, jonka tein jo tänä aamuna.Ensi viikon maanantaina on lääkärin kanssa treffit, keskustelemme silloin siitä mitä mieltä hän on tästä. Tähän päivään mennessä ei omat tuntemukseni ole heittäneet joten en usko että niin käy tälläkään kertaa.

Labroja otettiin paljon muitakin, b12, ferritiinit, kortisol arvot jne. Kaikki ok. Olin sinällään aika yllättynyt, olin varma että tässä viallisessa ruumiissa on paljon muitakin puutteita. vähintäänkin maksa väärinpäin joka pilaa rauta-arvot tai jotain.

Mutta se Ässä Hihassa:

Hcg-koe. (Niille jotka eivät tiedä, se tarkoittaa raskaushormonia) Tein eilen raskaustestin, joka oli tyylipuhdas negatiivinen. Kuin puhtaat valkoiset lakanat. No ei ihan, ehkä enemmänkin kuin käytetyt valkoiset kalsarit: aina jotain haaleaa jälkeä.. 3 päivää oli jo särkenyt päätä,selkeää hormonaalista kipua..Se herätti epäilykseni mutta ajattelin että ei, se oli sit siinä. Aamulla kuitenkin labrassa hoitaja kysyi että otetaanko tämä hcg-koe joka on täällä vanhoissa lähetteissä.

Hoitajalta sain sitten iltapäivällä labratulokset, hän ei oikein ollut varma että mitä tulos meinaa..hieman pisti naurattamaan..käski mennä uuteen kokeeseen viikon sisään. Päätin päästä helpommalla ja hain kaupasta 3 testiä. yhden viikkonäytöllisen ja kaksi halpis-sellaista. Heti päästyäni kotiin päätin pissata purkkiin ja katsoa mitä testi näyttää: II siihen tuli alle 2min, jopa puolisokea miehenikin näki sen. Ajattelin huomenna soittaa hoitajalle ja kertoa pieniä elämän faktoja.

Nyt siis mietin seuraavaa:

Edelliset 2 raskautta olen ollut elävä kuollut, melkein kuin zombie joka haluaa repiä ihmisten päät irti ja nukkuu päivät. Auttaako lääkitys tähän, olenko inhimillisempi? Olenko se hehkuva onnellinen (uudelleen) tuleva-äiti? seksiä tihkuva pornotähti miehelle? entä sujuuko synnytys ilman lääkkeitä?

Tuskin tähän kukaan osaa vastata.

Mutta asia joka mietityttää eniten: selvitäänkö tästä alun yli ilman keskenmenoa?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.