Loputon kierre

Alan jo pelkäämään että pääseekö tästä väsymyksestä koskaan lopullisesti eroon?

Kolme annosnostoa ja kaksi comebackia…

Tällä viikolla aloin huomaamaan pieniä merkkejä väsymyksen palaamisesta, aamulla herääminen oli vähän vaikeampaa, hetkittäisiä oloja että pitäisi nukkua päiväunet jne. Viimeiset 2 päivää on taas ollut veto aivan pois. Olen aamu 7;stä asti maannut sohvalla, tuskaillut päässäni että pitäisi imuroida,mopata, pyykätä, tiskata ja siivota takapiha, mutta takapuoli ei vaan nouse. Redbullin avulla sain raahattua itseni koneen ääreen, silmät ristissä.

11.10 on seuraavat labrat, eli reilun 2 viikon päästä. Siihen asti pitäisi jotenkin jaksaa kituuttaa eteenpäin.

Kävin torstaina Tk:sta hakemassa tulosteen tämän vuoden labroista, oli muuten mukava yllätys kun huomasin että T4V arvoni eivät todellakaan olleet sitä mitä minulle sanottiin, tai sitten olin kuullut aivan väärin.

Kuten kirjoitin ensimmäisissä blogeissa, kun syy viimein selvisi , luulin ensimmäisen kerran arvon olleen 12,3.  Tulosteesta kuitenkin selvisi sen olleen 13,4.

Voiko ihminen siis kuulla niin väärin? Mikään numero ei ollut sama että olisin edes voinut jotenkin vääntää sen päässäni väärinpäin.

No joka tapauksessa, voitte siis uskoa että olen hieman ihmeissäni että miksi lääkityksestä huolimatta T4V oli tippunut 13,4 -> 12.2 kuudessa viikossa. Voisi siis sanoa että jälleen mielenkiinnolla odotan uusia labratuloksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.