Kivikkoinen tie

Hiljaiseloa pitänyt taas.

Itse kilpirauhasen kanssa ei nyt ole ollut ongelmia,viime labrojen jälkeen nostin hieman annosta ja väsymys joka johtui hemoglobiinista on väistynyt kun viimein löysin toimivan kombinaation rautalääkkeeksi. Pitäisi uusiin labroihin mennä tuossa ensi viikolla. Hemoglobiini oli matalammillaan jotain 110 ja sain sen sieltä ylös 129 ja nyt on ihan ok olo sen puolesta..

Raskaus sen sijaan on tuonut uusia haasteita ja vajaa viikko taaksepäin on ollut aikamoista tunteiden myllerrystä..Viime perjantaina lähdin illalla ambulanssikyydillä kokkolan keskussairaalaan verisen vuodon vuoksi.. Ambulanssissa verenpaine oli 65/85, verensokeri 3,7 ja sairaalan virtsakokeissa ketoaineitakin oli. kaksi jälkimmäistä luultavasti johtui siitä että syömisestä oli yli 6h mutta en tiedä mikä tuon verenpaineen tiputti..
Joka tapauksessa sairaalareissulla selvisi jotain uutta, istukka on aivan kohdunsuun vieressä (7mm etäisyyttä) ja tästä ilmeisesti johtui vuotokin. Mielenkiintoista on että miten istukan sijaintia ei huomattu rakenneultrassa..
1,5 viikon päästä on uusi kontrolli kokkolassa ja silloin hieman lisäselvennystä, mutta pahimmassa tapauksessa synnytys tapahtuu leikkauspöydällä jos istukka ei siirry. Tämä “hieman” sekoittanut nyt päätä koska tuollainen leikkaus on yksi pahimpia asioita mitä voisin kuvitella..

Toivotan kaikille kuitenkin mukavaa vappua ja aurinkoista kesän odotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.