Kipua

Viime viikkojen aikana olen löytänyt ihan uusia kipuja itsestäni.

Sormet ja ranteet (nivelet) on jäykät ja särkevät. Tulee ihan vanhuus, se mitä kuvittelen sen olevan, mieleen.

Käsivarsien (mitkälie) lihakset ovat kipeytyneet siitä että vauvan pää nojaa käteen ja tällä hetkellä käsivarret on aivan kosketusarat ja vauvan syöttäminen on aika tuskaisaa..

Ja migreeni, migreenini on mennyt uusiin ulottuvuuksiin. Ennen särky alkoi takaraivolta ja levisi ohimoille. Nyt kipu alkaa kuin puskista, iskee suoraan vasempaan ohimoon ja se tuntuu siltä kuin joku kaivaisi ruuvimeisselillä aivoja. Ensimmäisen kerran kun näin kävi, luulin jo että nyt tulee aivohalvaus. Asiaa kuitenkin tutkittuani totesin että se on vain yksi migreenin muoto.

 

En ole päässyt vieläkään uusiin labroihin joten täytyy sanoa etten tiedä kummasta kaikki johtuu, Hyperistä vai Hyposta. Veikkaisin kuitenkin hyperiä koska tälläistä ei ole ennen ollut.

Hermotkin on taas kiristynyt kuin viulunkieli. Mies on taas aivan hukassa kun saan raivokohtauksen joka asiasta. No en joka asiasta, kyllä siihen joku syy tarvitaan mutta sanotaanko näin että sen asian ei tarvitse olla kovin iso. Jos sama asia toistuu useamman kerran niin huudan ja vittuilen ainakin puolituntia. Ja sen jälkeen mies antaa takaisin. Tosi rentouttavaa.

Jospa parin viikon sisään menisi sinne labroihin niin saisi taas tehtyä tarvittavia muutoksia lääkitykseen. Tällä hetkellä otan 0,15mg päivä.

6 thoughts on “Kipua

 1. Hitaasti hyvää tulee. Et ehkä ole vielä tarpeeksi kauan saanut lääkitystä. Pidän peukkuja että kivut häviävät.

 2. Hei,

  minulla on jo pari vuotta ollut juuri samoja oireita. Lihakset ja nivelet särkevät jatkuvasti, aamuisin en meinaa päästä sängystä ylös…Autoimmunivajaatoiminta minullakin.
  Suurin ongelmani oli kuitenkin muistamattomuus, mikään ei pysynyt päässäni.
  Uudelta yksityisendokrinologilta sain Thyroksiin 3 lääkityksen, ja noin kuukauden kuluttua aivosumu alkoi hälvenemään! Tällöin sanottiin että on n 50% mahdollisuus että auttaisi myös nivelkipuihin…minulla ei ikäväkyllä näin tapahtunut.

  yst.t.

 3. Mikset nosta annosta? Sulla on SELKEÄSTI vajaatoiminnan oireita. Syöthän Seleeniä, sinkkiä, magnesiumia, B-vitamiinia, D-vitamiinia ja C-vitamiinia tarpeeksi?

  1. En viitsi nostaa annosta kun sitä on juuri 5vk sitten laskettu edellisten labrojen perusteella (olin hyperillä).

  1. sopisi kai oireisiin,mutta epäilen kyllä että johtuu nyt vaan tästä kun annosta ei ole saatu oikealle kohdalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.