Anteeksi pyyntö kaikille!

Ensimmäisenä on pakko pyytää anteeksi kaikilta kun en ole ehtinyt sivuilla vastailemaan ja hyväksymään kommentteja.
 
Pyöritän sivuja yksin ja viestejä oli nytkin 150 läpikäytävänä.paljon on spämmiä ja niiden seassa oikeita kommentteja joten joudun ne käymään yksitellen läpi.
 
lisäksi pyöritän sivustoa omakustanteisesti, sivuilla olevista mainoksista saan tuloa jos niitä joku klikkailee mutta heikosti on sieltäkin tullut mutta silti minun pitää maksaa sivuston ylläpitokustannukset jotka liittyvät täysin siihen paljonko sivustolla on kommentteja.
 
Viimeiset 3kk olen ollut vähän sivussa eikä ole oikeasti kiinnostanut käydä sitä roskamäärää läpi koska synnytin ihanan tyttövauvan 8.11. 2017. alku ei ollut helppo, kaikki mahdollinen ja mahdoton mene päin persettä.
 
Kun vauvan kanssa viimein saatiin rauha sairaalassa ravaamisesta niin oma kilpirauhaseni päätti seota ja heitti rankalle liikatoiminnalle. ekoissa kokeissa T4V oli 32.
seuraavissa 28. sitten 26. viimeisimmissä 2viikkoa sitten 22 eli vieläkin pykälän liikatoiminnalla..
 
Ja lisätään tähän vielä muut perheongelmat, miehen masennus, vanhin poika (jonka raskausajasta on paljon blogissa) jolla todettu adhd vie paljon resursseja ja niin edelleen ja edelleen.
 
Tämä sivusto on tärkeä mutta toivoisin sen verran kuitenkin “sponsorointia” mainoksien suhteen että sivut pysyy yllä ilman että omasta nahasta ne maksan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.