Tutkimista ja toivoa

Tämä sivusto ei ole pelkkää faktaa varten, sivujen tarkoitus on tuoda julki asioita jotka tuottavat ongelmia kilpirauhasen vajaatoimintaa sairastaville ja herättää keskustelua siitä miten Suomeen saataisiin yhtenäiset viitearvot ja lääkäreille yhtenäinen tieto kilpirauhassairauksista.

Kuka minä olen?

En ole lääkäri, olen itseoppinut oman sairauteni "asiantuntija".

Olen Tiina Peltola, 28-vuotias, neljän lapsen äiti joka juoksi lääkäristä toiselle 2 vuoden ajan. Epäilin kilpirauhasen vajaatoimintaa mutta en saanut edes lähetettä verikokeisiin ennenkö vointini meni niin huonoksi että en jaksanut enään hoitaa lapsiakaan, itkin ja olin "masentunut". Masennus olikin ensimmäinen diagnoosi jonka lääkäreiltä sain. Viimein sain oikean diagnoosin: Autoimmuunityreodiitti.

Tällä hetkellä opettelen elämään ylä- ja alamäkien kanssa ja yritän etsiä lääketasapainoa.

Tykkää Facebookissa!
Suosittele Googlessa!

V*tutusmaksimus

Hienosti menee vointi alamäkeä.
kaksi viikkoa on väsymys painanut, viikon on pinna lyhentynyt aivan tolkuttomasti (agressiivisuus alkaa nostaan päätään) ja nyt parhaimpana yöunet on hävinnyt vaikka kuinka väsyttää ja mikään ei enään kiinnosta. Itku on herkässä ja tekee mieli olla yksin.

Voi venäjä mikä dejavu 2 vuoden takaa.

Nostin jo melkein 2 viikkoa sitten annosta 25mikroa mutta nyt tapahtuu elimistössä jotain käsittämätöntä ja arvojen täytyy olla lujaa laskusuunnassa tai muuten en ymmärrä mistä helvetistä enään on kyse.
Itkettää pelkästään kirjoittaa tätä, itkettää kiukutella muille, itkettää kun mies sanoo että mene nyt helvetin äkkiä sinne verikokeisiin. Aamuisin ei meinaa päästä sängystä ylös.

Vauvan kasvu oli rakenneultrassa 4 päivää jäljessä. ei välttämättä tarkoita mitään mutta tämä sama on tapahtunut jokaisen lapsen kohdalla raskausaikana ennenkö sain lääkityksen. Soittaa lisää kelloja.

Tässä siis pohjimmainen syy miksi en ole edes blogia kirjoitellut, ajatukset on ollut jossain ihan muualla jo monta viikkoa mutta viimeisen 2 viikon aikana kärjistynyt tosi pahasti.

Jää tämäkin lyhyeen mutta tiedätte ainakin että hengissä ollaan ja miksi on hiljaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *