Tutkimista ja toivoa

Tämä sivusto ei ole pelkkää faktaa varten, sivujen tarkoitus on tuoda julki asioita jotka tuottavat ongelmia kilpirauhasen vajaatoimintaa sairastaville ja herättää keskustelua siitä miten Suomeen saataisiin yhtenäiset viitearvot ja lääkäreille yhtenäinen tieto kilpirauhassairauksista.

Kuka minä olen?

En ole lääkäri, olen itseoppinut oman sairauteni "asiantuntija".

Olen Tiina Peltola, 28-vuotias, neljän lapsen äiti joka juoksi lääkäristä toiselle 2 vuoden ajan. Epäilin kilpirauhasen vajaatoimintaa mutta en saanut edes lähetettä verikokeisiin ennenkö vointini meni niin huonoksi että en jaksanut enään hoitaa lapsiakaan, itkin ja olin "masentunut". Masennus olikin ensimmäinen diagnoosi jonka lääkäreiltä sain. Viimein sain oikean diagnoosin: Autoimmuunityreodiitti.

Tällä hetkellä opettelen elämään ylä- ja alamäkien kanssa ja yritän etsiä lääketasapainoa.

Tykkää Facebookissa!
Suosittele Googlessa!

Hyperiä vol. 2

Pahoinvointi,tärinää,väsymystä,näköharhoja yöllä,korkea syke…
Näistä tiedän edelleen olevani liikatoiminnalla, ehkä jopa enemmän kuin 2 viikkoa sitten.

Imetys on kuitenkin tähän asti onnistunut paremmin kuin osasin toivoa, vauvalle riittää pelkkä rintamaito ja tästä syystä pelkään tiputtaa annosta radikaalisti koska takaraivossa kytee pelko että vajaalle mennessä imetys taas loppuisi kuten aiempien lasten kanssa. Vauva on pian 2kk ja edellisillä lapsilla imetys oli jo tässä vaiheessa loppunut. Jos päästään 3 kuukauteen niin taidan pitää juhlat sen kunniaksi 😉

Uusiin labroihin on 2 viikkoa aikaa joten saa nähdä kuinka sietämättömäksi nämä oireet ehtivät menemään vai tottuuko tähän ajan kanssa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *