Tutkimista ja toivoa

Tämä sivusto ei ole pelkkää faktaa varten, sivujen tarkoitus on tuoda julki asioita jotka tuottavat ongelmia kilpirauhasen vajaatoimintaa sairastaville ja herättää keskustelua siitä miten Suomeen saataisiin yhtenäiset viitearvot ja lääkäreille yhtenäinen tieto kilpirauhassairauksista.

Kuka minä olen?

En ole lääkäri, olen itseoppinut oman sairauteni "asiantuntija".

Olen Tiina Peltola, 28-vuotias, neljän lapsen äiti joka juoksi lääkäristä toiselle 2 vuoden ajan. Epäilin kilpirauhasen vajaatoimintaa mutta en saanut edes lähetettä verikokeisiin ennenkö vointini meni niin huonoksi että en jaksanut enään hoitaa lapsiakaan, itkin ja olin "masentunut". Masennus olikin ensimmäinen diagnoosi jonka lääkäreiltä sain. Viimein sain oikean diagnoosin: Autoimmuunityreodiitti.

Tällä hetkellä opettelen elämään ylä- ja alamäkien kanssa ja yritän etsiä lääketasapainoa.

Tykkää Facebookissa!
Suosittele Googlessa!

Anteeksi pyyntö kaikille!

Ensimmäisenä on pakko pyytää anteeksi kaikilta kun en ole ehtinyt sivuilla vastailemaan ja hyväksymään kommentteja.
 
Pyöritän sivuja yksin ja viestejä oli nytkin 150 läpikäytävänä.paljon on spämmiä ja niiden seassa oikeita kommentteja joten joudun ne käymään yksitellen läpi.
 
lisäksi pyöritän sivustoa omakustanteisesti, sivuilla olevista mainoksista saan tuloa jos niitä joku klikkailee mutta heikosti on sieltäkin tullut mutta silti minun pitää maksaa sivuston ylläpitokustannukset jotka liittyvät täysin siihen paljonko sivustolla on kommentteja.
 
Viimeiset 3kk olen ollut vähän sivussa eikä ole oikeasti kiinnostanut käydä sitä roskamäärää läpi koska synnytin ihanan tyttövauvan 8.11. 2017. alku ei ollut helppo, kaikki mahdollinen ja mahdoton mene päin persettä.
 
Kun vauvan kanssa viimein saatiin rauha sairaalassa ravaamisesta niin oma kilpirauhaseni päätti seota ja heitti rankalle liikatoiminnalle. ekoissa kokeissa T4V oli 32.
seuraavissa 28. sitten 26. viimeisimmissä 2viikkoa sitten 22 eli vieläkin pykälän liikatoiminnalla..
 
Ja lisätään tähän vielä muut perheongelmat, miehen masennus, vanhin poika (jonka raskausajasta on paljon blogissa) jolla todettu adhd vie paljon resursseja ja niin edelleen ja edelleen.
 
Tämä sivusto on tärkeä mutta toivoisin sen verran kuitenkin “sponsorointia” mainoksien suhteen että sivut pysyy yllä ilman että omasta nahasta ne maksan 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *